3 december 2022

Aftrap campagne!

KESTEREN – Op 3 december is bij Molen de Zwaluw in Kesteren de SGP-campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen tijdens een bijeenkomst met verschillende kandidaten begonnen. Ook is hiermee de voorlopige kandidatenlijst bekend gemaakt.

De lijsttrekker bij de Provinciale Statenverkiezingen is evenals vier jaar geleden Klaas Ruitenberg (Opheusden). Klaas is al jarenlang actief en daarmee een vertrouwd gezicht binnen de provincie. Als Klaas iets zegt, wordt er geluisterd in de Statenzaal. Mede daarom zijn we erg blij dat hij ook dit keer weer onze lijsttrekker wil zijn!

Op de tweede plaats staat Statenlid Gerrit Averesch (Zelhem). Op drie nieuwkomer Lourens van Bruchem (fractievoorzitter West Betuwe). De top-4 wordt gecompleteerd door Harm Jan Polinder (fractievoorzitter Nunspeet), die ook al fungeert als fractievolger.

Anton Heemskerk, ook al fractievolger, Jan Willem Valk, Hans Waaijenberg, Henk Bulten en Arnold Versteeg staan op de plekken 5 t/m 9. Op plaats 10 staat onze jongerenkandidaat: Melvin Hazeleger.

Bekijk de kandidatenlijst hier!